Hvad tilbyder vi til fagfolk?

Vi tilbyder et bredt udvalg af sorgrådgivning, der specifikt er rettet mod daginstitutioner og skoler. Som professionelle er det vigtigt at være forberedt på at kunne håndtere, når et barn, ung eller voksen oplever kritisk sygdom eller dør. Det kræver viden om sorg og sorgreaktioner. Det kræver ligeledes en klar og opdateret sorghandleplan for sorgarbejdet.

Vi tilbyder:

  • Gennemgang af sorghandleplan, samt det sorgarbejde, der udføres på skolen eller i institutionen.
  • Sparring til stuepædagoger eller klasseteam i forbindelse med dødsfald hos et barn, ung eller forældre/kollega. Vi tager udgangspunkt i den konkrete situation og drøfter både jeres egen sorg samt, hvordan man bedst forstår og arbejder med børn/unges sorg og sorgreaktioner i hverdagen.
  • Individuel sorgrådgivning: pakke med fem individuelle samtaler á en time, hvor en medarbejder får rådgivning og sparring om sorgreaktioner og strategier.
  • Oplæg om sorg, sorgreaktioner og sorgarbejde. Vores oplæg er baseret på den nyeste teori og viden om sorgreaktioner. Vi knytter denne viden til jeres dagtilbud eller skole. Vi kommer med anbefalinger til, hvordan man bedst arbejder med sorg.

Kontakt

28 70 24 43

30 31 07 65

 

Copyright © 2024 Sorghjælp. All Rights Reserved.